Το ανανεωμένο VW Touareg εντοπίστηκε στις `Αλπεις

Το ανανεωμένο VW Touareg εντοπίστηκε στις `Αλπεις

1.725 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2022)

Το ανανεωμένο Volkswagen Touareg εντοπίστηκε και καταγράφηκε σε ένα βίντεο να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στους δημόσιους δρόμους!

Εντοπίστηκε το ανανεωμένο Touareg

Το Volkswagen Touareg παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2002 στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι και πλέον βρίσκεται στην τρίτη του γενιά, η οποία έκανε πρεμιέρα το Μάρτιο του 2018. Φτάνοντας λοιπόν στα μέσα της ζωής της η γερμανική φίρμα ετοιμάζει την ανανεωμένη έκδοση, με τα πρωτότυπα να βρίσκονται σε φάση δοκιμών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ένα πρωτότυπο με ελαφρύ και ένα με βαρύ καμουφλάζ

Μάλιστα κάποια από αυτά εντοπίστηκαν και καταγράφηκαν σε ένα βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα. Το πρώτο έκρυψε έξυπνα το επανασχεδιασμένο μπροστινό του μέρος με ψεύτικα αυτοκόλλητα-καμουφλάζ, ωστόσο το δεύτερο εμφανίστηκε με πολύ βαρύ καμουφλάζ, κάτι ασυνήθιστο για ανανεωμένο μοντέλο. Μετά από πιο προσεκτική ματιά φαίνεται πως το Touareg έχει ένα διπλωμένο κομμάτι από το καμουφλάζ στην οροφή που πιθανότατα «πέφτει» και καλύπτει το παρμπρίζ όταν το όχημα είναι σταθμευμένο. Με αυτόν τον τρόπο η μάρκα θέλει να κρύψει το εσωτερικό του πρωτοτύπου, προφανώς για να κρατήσει τα αδιάκριτα βλέμματα μακριά από την καμπίνα.

Πιο μοντέρνο σε εμφάνιση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν το ανανεωμένο Touareg θα λάβει μεγαλύτερη γρίλια, ανασχεδιασμένους προβολείς και διαφορετικό προφυλακτήρα. Στο πλάι, δεν αναμένονται σημαντικές διαφορές ενώ πίσω περιμένουμε να δούμε νέα γραφικά για τα LED φωτιστικά σώματα, μικρές αλλαγές στην σχεδίαση του προφυλακτήρα και καινούριες απολήξεις εξάτμισης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
TI LINGLONG AGORAZO
fiat